Tuinstoelen

De tuinstoelen van Kick zijn perfect voor de lange, warme zomeravonden. Door de waterafstotende eigenschappen van onze tuinstoelen zijn ze perfect geschikt om het hele jaar buiten te staan. Welke zomerherinneringen ga jij maken op de tuinstoelen van Kick?

 

De tuinstoelen van Kick Collection

Wie houdt er niet van: lange, warme zomeravonden in de tuin. Onder het genot van een drankje, een hapje, een muziekje en goed gezelschap lekker lang tafelen en genieten van het zomerse weer. De tuinstoelen van Kick Collection lenen zich er perfect voor. De stoelen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor de stoelen het gehele jaar buiten kunnen blijven staan. De stoelen van Kick Collection hebben dus weinig onderhoud nodig, en je hebt geen opslag nodig om lang van jouw tuinstoelen te kunnen genieten.

 

Verschillende types tuinstoelen

Bij Kick Collection zijn we constant bezig met het vernieuwen van onze collectie. Zo heeft Kick Collection altijd tuinstoelen in het assortiment die helemaal bij het moment passen. Ook bieden we verschillende kleuren, zodat jouw tuinstoelen perfect blenden met de inrichting van jouw tuin. Ga je voor een neutrale kleur of wordt jouw tuinstoel een felle eyecatcher?