Armchairs

Sit back, relax… Na een lange werkdag wil je het jezelf comfortabel maken. De fauteuils van Kick helpen je daarbij. Of je nu gaat voor een van onze fauteuils met velvet bekleding of teddy stof: de fauteuils van Kick zorgen ervoor dat je lekker kunt ontspannen na een lange dag. Bekijk onze verschillende modellen en combineer deze met jouw favoriete kleur!

 

De fauteuils van Kick Collection

De fauteuils van Kick Collection: een must voor iedere woonkamer. Anders dan de eetkamerstoelen van Kick Collection zijn de fauteuils gemaakt om jou te laten ontspannen. De fauteuils zijn onder andere perfect geschikt om even tot jezelf te komen na een lange werkdag. Maar ook voor gezellige avondjes met familie of vrienden, waar er lekker geborreld wordt of juist simpelweg tv gekeken wordt, zijn deze fauteuils perfect geschikt.

De verschillende fauteuils van Kick

Kick Collection breidt het assortiment fauteuils constant uit. We houden de laatste woontrends in de gaten en ontwikkelen keer op keer een nieuwe, stijlvolle fauteuil. Daarnaast hebben de fauteuils verschillende bekledingen en functionaliteiten. Ga je voor een stoel waarin je heerlijk kunt wegzakken en die verschillende relaxstanden heeft? Of kies je voor een van onze draaibare stoelen, zodat je vanuit je luie stoel iedere hoek van de woonkamer in kunt kijken? Hoe jouw interieur er ook uitziet: de fauteuils van Kick Collection passen perfect bij ieder interieur!

Bestel jouw favoriete fauteuil bij Kick Collection!

Bij Kick Collection bieden we niet alleen zitcomfort. Ook bij het aankopen van jouw nieuwe meubel zetten we comfort op de eerste plek. Daarom hebben we je het via onze webshop makkelijk gemaakt om de stoel te bestellen. We laten het vervolgens gratis bij je thuis bezorgen via PostNL. Mocht het niet mogelijk zijn om de fauteuil(s) te bezorgen via de post, dan maken we met jou een persoonlijke afspraak over de levering van jouw aangekochte producten. Zo plof je met een goed gevoel in jouw stoel neer!