Barstools

Looking for a kick bar stool for your breakfast or drinks bar? At Kick Collection we offer several nice options. Check out our collection and choose your favourite!

 

Barkrukken van Kick Collection

De barkrukken van Kick Collection kunnen niet ontbreken in je bar of aan het hoge keukenblad. We hebben veel modellen in ons assortiment om zoveel mogelijk barren te voorzien van een kruk. De keuze is aan jou, maar je zult er nooit spijt van krijgen. De barkrukken passen overal bij en zijn ook nog eens voorzien van een stukje comfort. Het comfort dat de krukken met zich meebrengt moet ervoor zorgen dat je geen last van je lichaam krijgt.

De verschillende soorten barkrukken in ons assortiment

Kick Collection probeert een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden. Zo vergroten we de mogelijkheid voor jou om de perfecte barkrukken aan te schaffen. De verschillende krukken zijn voornamelijk gemaakt van metaal, kunststof, velvet en katoen. Wil je iets chiques voor aan de bar dan is barkruk Jeff een uitstekende optie. Deze velvet barstoel is te verkrijgen in roze, donkergroen, blauw, donkergrijs en nog veel meer.

Naast de velvet collectie kun je er ook voor kiezen om de krukken simpel en strak te houden. Mocht dit je interesse trekken is het aan te raden om de krukken, Rio en Jade, te bekijken. Deze twee soorten zijn ook te verkrijgen in verschillende kleuren. De keuze is reuze dus aarzel niet om een kijkje te nemen tussen alle barkrukken op onze website.

Barkrukken online bestellen

Ga jij voor één van de barkrukken van Kick Collection? Plaats dan een bestelling online! De barkrukken bezorgen we via PostNL tot aan je voordeur. Zo voorzien we je van het maximale comfort, zowel voor als na je aankoop. Toch nog niet helemaal zeker over de kleur? Kom dan langs onze winkel of één van onze dealers om even proef te zitten. Zo kan je met een gerust gevoel de kruk bestellen die echt bij je past. Achteraf toch niet helemaal tevreden? Geen zorgen: bij Kick heb je 14 dagen zichttermijn op jouw aankoop. Als de kruk dus niet helemaal lekker in jouw interieur past, kan je deze gewoon retourneren.