Eettafels 160cm

We can't find products matching the selection.

Een eettafel van 160 cm past in ieder interieur

Een eettafel kun je kopen in diverse formaten. Je kunt kiezen voor een klein model als je weinig ruimte hebt. Heb je een groot gezin en veel ruimte in je woonkamer of in een royale woonkeuken dan zijn er eettafels van 200 cm of groter. Zoek je een gemiddeld formaat eettafels dan kom je al snel uit op een eettafel van 160x90. En die vind je uiteraard ook in het assortiment van KICK Collection. Je kunt kiezen uit verschillende modellen.

Welk model eettafel 160 cm past in jouw interieur?

Een eettafel is best een blikvanger in het interieur. Het is dus zaak om een eettafel 160x90 te kiezen die past bij de rest van de inrichting en natuurlijk bij jouw persoonlijke smaak. Is je interieur modern of juist landelijk of romantisch? Hoe is de woonkamer ingedeeld of de woonkeuken? Je moet natuurlijk ook nog loopruimte overhouden als de tafel met eetkamerstoelen eenmaal staat. Een eettafel lijkt, net als een bankstel, in een showroom altijd kleiner dan wanneer het in je huis staat. Goed meten is dus altijd belangrijk.

Bijzondere onderstellen voor de eettafels van KICK Collection

Bij KICK Collection ontwerpen we alle eettafels van 160 cm zelf. Ze worden vervolgens in eigen beheer gemaakt. Een tafelblad is doorgaans redelijk standaard. Dat is rechthoekig, vierkant, rond of ovaal. Maar het onderstel, daar kan natuurlijk wel mee worden gevarieerd. En dat doen we dan ook. Bekijk de verschillende metalen onderstellen van onze eettafels en zie de opvallende verschillen. Je kunt kiezen voor vier poten op iedere hoek, maar ook voor een industrieel onderstel dat er zeer robuust uitziet. Door de variatie passen de eettafels uit ons assortiment bij iedere smaak en woonstijl.

De inrichting van je restaurant met design eettafels

Als je van je restaurant of bistro iets bijzonders wilt maken dan zoek je het meubilair voor de inrichting natuurlijk met zorg uit. Jij gaat niet voor standaard tafels die je bij een groothandel inkoopt. Jij wilt dat je bezoekers zich thuis voelen en dat ze graag nog eens terugkomen. Niet alleen vanwege de gerechten op je menukaart, maar ook voor de bijzondere ambiance. Je kunt variëren met formaten eettafels. Bij KICK Collection zijn diverse modellen in verschillende formaten leverbaar. Zo heb je tafels voor een romantisch diner voor 2 maar ook voor een gezellig etentje van een grotere vriendengroep of gezin.

Andere functies voor eettafels 160x90

Een eettafel van 160x90 cm is niet alleen geschikt om aan te eten. Deze tafels kunnen ook prima dienst doen op kantoor. Als vergadertafel bijvoorbeeld, in combinatie met comfortabele kuipstoelen. Je kunt een eettafel 160x90 ook plaatsen in een wachtruimte voor bezoekers. Je kunt er dan bijvoorbeeld folders of tijdschriften op leggen die kunnen worden gelezen terwijl het bezoek op hun afspraak wacht. In een winkel kun je goederen uitstallen op een mooie tafel om ze extra onder de aandacht te brengen.

Het onderhoud van een eettafel 160 cm

Heb je een eettafel 160 cm van KICK Collection? Dan heb je een tafel die met gemak tientallen jaren meegaat. Daar moet je wel wat voor doen. De tafels hebben niet heel veel onderhoud nodig, maar het tafelblad blijft langer mooi als je een paar simpele aanwijzingen in acht neemt. Gebruik bij maaltijden aan tafel altijd een tafellaken, tafelzeil of placemats. Valt er een glas om, dep de vloeistof dan meteen op. Zo voorkom je kringen. Gebruik voor mokken of glazen altijd een onderzetter om kringen te voorkomen. Je kunt de tafel eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Een reinigingsmiddel is meestal niet nodig. Wil je het hout beschermen dan kun je het tafelblad inwrijven met meubelolie. Gebruik een kleurloze olie als je de kleur van het tafelblad niet van kleur wilt laten veranderen.

Een mooie eettafel 160x90 online bestellen

Heb je jouw favoriete eettafel 160 cm gevonden in het assortiment van KICK Collection? Je kunt direct online bestellen. Wil je de tafel liever eerst in het echt zien dan kun je een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom of bij één van onze dealers. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice. Dit kan heel eenvoudig met de online chat op de website. In de showrooms is een deel van de collectie te bekijken. Wellicht dus niet het door jou gewenste formaat van de eettafel, maar wel een vergelijkbaar model dat je kunt beoordelen. Je kunt dan ook direct je order doorgeven. De levertijd van de meeste eettafels is ongeveer een week na bestelling. Uiteraard kan de eettafel in overleg ook op een later moment worden geleverd. Bestel je meerdere tafels als zakelijke klant? Neem dan vooraf contact op voor een offerte op maat en afspraken over het moment van levering.