Eettafels 180cm

We can't find products matching the selection.

Eettafel 180 cm

Een eettafel met het formaat 180 cm is erg populair. Dat is niet zo vreemd, want je kunt er met vier personen ruim aan zitten. En als er eens wat meer mensen zijn dan past dat ook nog met gemak. Met een klein beetje inschikken kun je zelfs met zijn achten aan tafel. Bij KICK Collection vind je verschillende eettafels met dit praktische formaat.

Voor welk model kies je?

Bij een eettafel 180x90 hebben we het meestal over een rechthoekig model. Maar helemaal vanzelfsprekend is dat niet. Je kunt namelijk ook kiezen voor een ovale eettafel van 180 cm. Die neemt wel wat meer ruimte in beslag, daar moet je dan dus wel rekening mee houden. Omdat de tafel niet strak tegen een rechte muur staat kun je hem wat speelser neerzetten. Ovale eettafels van 180 cm zijn daarom ook heel geschikt voor de horeca.

Ronde of rechte hoeken

Een rechthoekige eettafel van 180 cm kan verschillende hoeken hebben. Deze kunnen recht zijn maar ook wat zijn afgerond. Een eettafel met afgeronde hoeken (ronde eettafel) oogt minder ‘strak’ en past daarom perfect in bijvoorbeeld een landelijke inrichting. Ideaal voor in de woonkeuken bijvoorbeeld. Een eettafel die strak is vormgegeven past prima in een wat moderner interieur. Maar niets houdt je natuurlijk tegen als je daar van af wilt wijken. Jij kiest de tafel die past bij jouw interieur en jouw smaak.

Welke kleur kies je voor je eettafel 180 cm?

Veel mensen denken dat een eettafel 180x90 ‘bruin’ is. Vaak is dat wel de basis, maar tussen bruin e n bruin zitten verschillen. En andere kleuren zijn ook zeker mogelijk. Zo kun je bij KICK Connection ook kiezen voor een zwarte eettafel van 180 cm. Sommige tafels in ons assortiment zijn in meerdere kleuren leverbaar. Let dus bij het bestellen goed op dat je de juiste kleur selecteert.

Het onderstel van de eettafel

Een eettafel van 180x90 moet natuurlijk stevig op zijn poten staan. Je wilt niet dat hij omkiept of onder het gewicht van servies en andere zaken bezwijkt. Daar hoef je dan ook absoluut niet bang voor te zijn. Je kunt kiezen uit eettafels van 180 cm met vier poten op de hoeken. Die hebben soms ook nog eens een bijzonder design. Kijk dus zeker niet alleen naar het tafelblad als je een eettafel koopt. Maar er zijn ook modellen met een kruispoot vanuit het midden. Vroeger gold het gezegde: Als je bij de tafelpoot zit, mag je 7 jaar niet trouwen. Met een poot in het midden kun je dat onheil in ieder geval vermijden.

De KICK eettafel JESPER

Als je een milieubewuste keuze wilt maken dan kies je voor de KICK eettafel JESPER. Die is namelijk gemaakt van gerecycled teakhout. Dat zie je meteen aan het fraaie ingelegde tafelblad. Het frame is van staal. Dit heeft dus vrijwel geen onderhoud nodig en is slijtvast. Deze tafel past perfect in een modern interieur. Daarnaast is hij ook heel geschikt voor op het terras van je horecazaak.

KICK eettafel EVI

De KICK eettafel EVI is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een tafelblad met of zonder glossy laag. Deze fraaie tafel staat op vier stalen poten in omgekeerde V-vorm. Dit zorgt voor een stijlvol uiterlijk. Deze tafel voelt zich dan ook thuis in ieder interieur.
Het opvallende design van de KICK eettafel SVEN
Wil je een eettafel 180 cm in je huis die meteen alle blikken naar zich toetrekt? Dan kies je natuurlijk voor de KICK eettafel SVEN. Die heeft een fraai tafelblad en een zeer opvallend onderstel van massief hout. Deze tafel is ook in andere formaten leverbaar.

De KICK eettafel IVAN

Zoek je een scherp geprijsde tafel en wil je er toch graag eentje uit de KICK Collection? Bekijk dan de KICK eettafel IVAN. Het tafelblad heeft het bekende Hongaarse punt patroon dat ook vaak voor houten vloeren wordt gebruikt. Handig is dat het metalen onderstel kan worden ingeklapt. Heel praktisch als je tijdens een gezellige avond na het diner lekker wilt dansen.

Een mooie eettafel 180 cm bestel je direct online

Ben je op zoek naar een mooie eettafel en heb je geen zin om winkel na winkel af te struinen en alsnog zonder tafel thuis te komen? Je kunt jouw nieuwe eettafel van 180 cm online kopen bij KICK Collection. Maak je keuze uit een collectie exclusieve ontwerpen die stuk voor stuk de show stelen in jouw interieur. Wil je bij je eettafel 180x90 ook meteen een set mooie eetkamerstoelen? Ook daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Maak je keuze uit tientallen modellen in diverse kleuren. Jouw eethoek krijgt precies de uitstraling waar jij naar op zoek bent. Je bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg verwerkt. Sommige artikelen worden per pakketdienst verzonden. Andere worden door de eigen bezorgdienst afgeleverd. Bij de eettafel van je keuze staat vermeld of er verzendkosten in rekening worden gebracht.