Eettafels 200cm

We can't find products matching the selection.

Eettafel 200 cm

Een eettafel van 200 cm biedt tal van mogelijkheden. Hij is ideaal voor een groot gezin. Je kunt er met gemak met 6 of zelfs 8 personen aan zitten voor een gezellige maaltijd. Maar ook voor een speciale gelegenheid is een royale eettafel natuurlijk heel praktisch. Denk aan gourmetten of fonduen. Maar ook als je een buffet maakt voor bijvoorbeeld een verjaardag dan is een grote tafel natuurlijk ideaal. Daar kun je alle lekkernijen ruim op uitstallen zodat de gasten gemakkelijk hun keuze kunnen maken. Wil je ook zo’n imposante tafel in je woonkamer of eetkamer? Bij KICK Collection heb je de keuze uit verschillende modellen.

Eettafels 200 cm in verschillende kleuren

Als je op zoek bent naar een eettafel van 2 m lengte dan heb je de keuze uit verschillende kleuren. Sommige modellen zijn in diverse kleuren leverbaar. Let dus goed op dat je bij het doorgeven van je bestelling de juiste kleur selecteert. Je kunt kiezen voor een model met een metalen onderstel. Die zijn extra stevig en bovendien slijtvast. Je koopt daarmee dus een duurzame tafel waar je tientallen jaren plezier van kunt hebben.

Ga je voor strak of speels?

Eettafels van 200 cm zijn echte blikvangers in je interieur. Vergis je dus niet in het formaat en kijk vooraf goed of je de tafel kwijt kunt op de plek waar je die gedacht had. Let er daarbij op dat er ook nog stoelen om de tafel moeten en dat er ruimte moet zijn om die naar achter te schuiven. Ook het formaat eetkamerstoelen speelt daarbij natuurlijk een rol. Je kunt kiezen voor een tafel met strakke of afgeronde hoeken. Ook een ovalen tafel met een poot in het midden is een optie. Die neemt wel altijd meer ruimte in dan een rechthoekige tafel. Het geeft echter wel een speels effect aan het interieur.

Welke eettafel wordt de eyecatcher in jouw huis?

Bij KICK Collection kun je kiezen uit fraaie ambachtelijk gemaakte eettafels van 200 cm. Ga je voor de KICK eettafel Hugo met zijn bijzondere stervormige poot? Of kies je voor een strak model, zoals de KICK eettafel Yuri met een stoer en strak metalen onderstel. Houd je van vintage dan is de KICK eettafel IVAN een prima keuze. Stuk voor stuk zijn het tafels die zijn gemaakt van de beste materialen. Je koopt een tafel waar je jarenlang plezier van hebt.

Jouw eettafel online bestellen

Wil jij ook een eettafel van 200 cm met een exclusief design? Ga jij voor kwaliteit en stijl? Dan bestel je je eettafel bij KICK Collection. Dat kan gewoon online. Kies je eettafel, geef indien van toepassing de gewenste kleur aan en rond je bestelling af. Bij alle tafels staat vermeld hoe deze worden afgeleverd en of er wel of geen extra verzendkosten verschuldigd zijn. In de meeste gevallen kun je al snel na je bestelling aanschuiven aan je nieuwe eettafel. Voor bijpassende stoelen kun je natuurlijk ook terecht in onze webshop. Ze zijn er in tientallen stijlvolle ontwerpen.