Eettafels 210cm

We can't find products matching the selection.

Eettafel 210 cm

Als je een groot gezin hebt of vaak mensen thuis ontvangt voor de lunch of het diner dan mag een eettafel van 210 cm natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Deze tafels zijn robuust en bieden plaats aan minimaal 8 personen. Ze zijn om die reden ook bij uitstek geschikt voor de horeca of voor feestzalen. Voldoende ruimte is altijd prettig. Je kunt dan een uitgebreid diner zonder problemen uitserveren zonder dat er steeds geschoven hoeft te worden om alles op de tafel te laten passen. Houd er wel rekening mee dat een eettafel van 210 cm natuurlijk de nodige ruimte inneemt. Zeker als je kiest voor een ovaal model.

Exclusief design

Ben jij fan van bijzondere meubels? Wil jij niet het risico lopen dat je precies dezelfde eettafel 210 cm uitkiest als de overburen of je beste vrienden? Dan ben je bij KICK Collection aan het juiste adres. Hier vind je tafels van exclusief design en uiteraard uitstekende kwaliteit. De prijs / kwaliteitverhouding is dan ook uitstekend. Je koopt een tafel die is gemaakt van de beste materialen met een lange levensduur. Een aankoop waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Dankzij het uitgekiende gebruik van materialen hebben deze tafels niet veel meer onderhoud nodig dan af en toe een vochtig doekje.

Combineer je tafel met fraaie eetkamerstoelen

Een mooie eettafel van 210 cm is één ding. Nog beter wordt het natuurlijk met fraaie bijpassende eetkamerstoelen. Bij deze tafels past eigenlijk alles. Je kunt kiezen voor zachte pasteltinten om de donkere houtkleur te compenseren. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor stijlvol zwart of wit. Deze eetkamertafels hebben een metalen onderstel. Dat biedt kansen voor de keuze voor een strak design qua stoelen met mooie metalen poten. Je kunt gaan voor één kleur, maar ook twee kleuren afwisselen is een optie. Dit geeft het geheel een wat meer speels karakter.

Kies je eigen eetkamertafel

Het kiezen van een eetkamertafel, daar moet je even goed over nadenken. Zeker als je gaat voor één van de eetkamertafels van 210 cm. Dit wordt immers één van de blikvangers in je woonkamer, of het middelpunt van je eetkamer of woonkeuken. Houd rekening met het formaat en bereken of er voldoende loopruimte overblijft. Een ovale eettafel neemt uiteraard wat meer ruimte in dan een rechthoekig model. De stervormige poot van deze modellen is juist weer ruimtebesparend en biedt je volop mogelijkheden om de stoelen rond de tafel te rangschikken.

Een fraaie eettafel online bestellen

Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoeren van je nieuwe eettafel van 210 cm. Die wordt namelijk heel comfortabel bij je thuis bezorgd. Dit gebeurt meestal met de pakketdienst. Het in elkaar zetten van de tafel is in een handomdraai gebeurd. Je ziet bij de tafel van je keuze meteen wat de verzendmethode is en of er extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Ook word je op de hoogte gehouden van de leverdatum. Vaak kan er uit voorraad worden geleverd, soms geldt er een levertijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ga je binnenkort verhuizen? Bestel dan nu alvast je nieuwe eettafel van 210 cm en spreek een leverdatum af op het moment dat je je nieuwe huis kunt gaan inrichten.