Eettafels 220cm

We can't find products matching the selection.

Eettafel 220 cm

Een eettafel van 220 cm is een ongekende luxe. Deze tafel biedt genoeg ruimte voor een groot gezin of voor jou en al je vrienden. De eettafels van KICK Collection zijn fraai van design en gemaakt van de beste materialen. Een grote eettafel is een echte blikvanger in je interieur. Deze fraaie grote tafels zijn uiteraard ook bij uitstek geschikt voor in een horecagelegenheid of als vergadertafel of tafel in de kantine op kantoor. Dankzij de uitstekende kwaliteit koop je een tafel waar je tientallen jaren plezier van hebt.

Past een grote eettafel van 220 cm in je interieur?

Eettafels van 220 cm zijn niet standaard. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een eettafel van 180 cm. Maar er kunnen genoeg redenen zijn waarom je voor een tafel van 220 cm kiest. Bijvoorbeeld als je genoeg ruimte hebt in een royale woonkamer of een ruime woonkeuken. Dan is er natuurlijk niets zo gezellig dan met de hele familie aan tafel gaan of hoogtijdagen zoals een verjaardag of Kerst vieren met een grote groep vrienden of familie.

Welk model gaat het worden?

Bij KICK Collection kun je kiezen uit verschillende modellen als je op zoek bent naar een royale eettafel van 220 cm. Ga je voor een tafel met een poot op de vier hoeken? Of kies je liever voor een tafel met een strak vormgegeven stervormige poot vanuit het midden? Het voordeel van die laatste is dat er niemand bij de tafelpoot zit. Je kunt de stoelen om de tafel daarom wat makkelijker schikken. Er is vaak plaats voor 1 of 2 stoelen extra op die manier. Elke eettafel van 220 cm in deze collectie is voorzien van een metalen onderstel. Hierdoor krijgen de tafels een zeer eigentijdse uitstraling die in ieder interieur past.

Toch liever een ander formaat eettafel?

Niet iedereen heeft voldoende ruimte voor een eettafel van 220 cm. Gelukkig vind je bij KICK Collection ook eettafels in andere maten. Een eettafel van 180 cm past in vrijwel ieder interieur. Daarnaast kun je ook een eettafel van 200 cm of 210 cm bestellen. Ook deze tafels zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Allemaal zijn ze voorzien van een degelijk metalen onderstel en van een fraai tafelblad in bruin of zwart. Kies voor een ovaal model of een rechthoekige eettafel met voldoende ruimte voor het hele gezin. Al onze eettafels zijn uiteraard ook prima geschikt om een spelletje te doen met de kinderen. Of voor de goede gesprekken die zich vaak aan de eettafel kunnen ontspinnen.

Online een eettafel van 220 cm bestellen

Bij KICK Collection kun je gemakkelijk een eettafel van 220 cm bestellen. Kies je favoriete model en selecteer de gewenste kleur. Rond de bestelling online af en je order wordt verwerkt. Deze wordt per pakketpost verstuurd, bij je eettafel ontvang je instructies over de montage. Heb je een vraag over één van de eettafels van KICK Collection? Neem dan gerust contact op met de klantenservice voor vrijblijvend advies. De contactgegevens vind je op de website.