Mangohouten eettafels

We can't find products matching the selection.

Verrijk je interieur met een mooie mangohouten eettafel

Eettafels van mangohout zijn niet voor niets zo populair. Het hout is van uitstekende kwaliteit en heeft een bijzonder mooie uitstraling. Daarom zijn veel van de tafels uit het assortiment van KICK Collection voorzien van een tafelblad van deze houtsoort. Het hout kan bewerkt of onbewerkt worden gebruikt. Onbewerkt krijg je een mooie bruine eettafel. Bewerkt is het hout geverfd en kun je kiezen voor zwart. Op die manier kunnen we ruime keuze aanbieden als je op zoek bent naar een fraaie aanwinst voor je eethoek.

Jouw interieur verdient een design eettafel

Een eettafel kun je in principe overal kopen. Maar als je op zoek bent naar een mooie mango eettafel dan wordt de keuze wat beperkter. En als je dan ook nog graag een exclusief ontwerp wilt dan kom je al snel uit bij KICK Collection. We maken onze tafels zelf en we ontwerpen ze ook graag zelf. Op die manier weet je zeker dat je een tafel krijgt die met liefde is ontworpen en met zorg en vakmanschap is gemaakt. Ook is de kans niet zo heel groot dat je ‘jouw’ tafel bij buren, vrienden of familie ook tegenkomt. Tenzij je natuurlijk zo tevreden bent over onze meubelen dat je ons aanbeveelt. Daar hebben we natuurlijk geen bezwaar tegen.

Welke mango eettafel kies jij?

Als je het aanbod aan mangohouten eettafels bekijkt dan zie je dat er veel keuze is qua formaat of model. Wil je een knusse ronde tafel waar je samen met je partner van een goede maaltijd geniet? Of ben je op zoek naar een grote rechthoekige eettafel of ovale eettafel van mangohout met ruimte voor het hele gezin? Sommige modellen zijn in diverse maten leverbaar. Let dus op bij het bestellen dat je de juiste keuze maakt. Daarnaast is een aantal tafels leverbaar in zowel naturel bruin als ook in het zwart. Als je het lastig vindt om een keuze te maken aan de hand van afbeeldingen dan is er altijd de mogelijkheid om een showroom te bezoeken. Hier is een deel van de KICK Collection te bekijken. Informatie en locaties vind je op de website.

Een eettafel waar je jarenlang plezier van hebt

Als je een eettafel van mangohout koopt dan ais dat een investering voor de komende decennia. Je tafel zal tientallen jaren meegaan zonder dat je er veel onderhoud aan hebt. Het tafelblad kun je afnemen met een vochtige doek. Voorkom dat er kringen in het hout komen en gebruik voor glazen en mokken altijd een onderzetter. Als je eet aan de tafel dan leg je uiteraard een tafelzeil of tafelkleed neer of gebruik placemats. Dep gemorste vloeistoffen meteen op om te voorkomen dat ze in het hout trekken. Je kunt het houten tafelblad beschermen door dit in te wrijven met meubelolie. Omdat onze eettafels van mangohout zeer basic zijn, kun je de accessoires zoals eetkamerstoelen of de verdere aankleding ook gemakkelijk aanpassen.

De mangohouten eettafel op de werkvloer

Een mangohouten eettafel is niet alleen geschikt voor thuis. Je kunt hem op kantoor ook prima gebruiken als vergadertafel. Als je je vergaderkamer stijlvol wilt inrichten dan past daar een design eettafel van mangohout natuurlijk prima. Combineer de tafel met comfortabele stoelen. Ook die vind je in de webshop van KICK Collection. Omdat de eettafels van mangohout in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn kun je het formaat en het ontwerp perfect afstemmen op je persoonlijke wensen. Bestel je meerdere items dan adviseren we je om vooraf contact op te nemen. Voor zakelijke klanten kan een offerte op maat worden gemaakt. Ook kunnen we afspraken maken over het moment van levering. Je kunt die dan perfect afstemmen op je openingstijden of op het moment dat je de sleutel van je nieuwe kantoor krijgt en de vloerbedekking is gelegd.

Eettafels van verantwoord hout

Bij de productie van houten meubelen is het vandaag de dag belangrijk om daar verantwoorde keuzes in te maken. Zo ook bij KICK Collection. Voor onze mangohouten eettafels wordt uitsluitend hout gebruikt dat speciaal gekweekt is voor de meubelbranche. Er worden dus geen bossen gekapt die een functie hebben voor biodiversiteit en klimaatbeheersing. Je kunt dus met een gerust hart meubels kopen in onze webshop. Als je vragen hebt over de duurzaamheid van je mangohouten tafel dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bestel jouw mangohouten eettafel eenvoudig online

Wil jij ook een stijlvolle eethoek met een design eettafel van mangohout? Bekijk dan het ruime aanbod van KICK Collection. Maak je keuze en bepaal indien van toepassing het gewenste formaat. Bijvoorbeeld ronde eettafel 120 cm, ronde eettafel 130 cm of ronde eettafel 140 cm. Je kunt je bestelling vervolgens direct online regelen. De levertijd van jouw nieuwe eettafel van mangohout staat op de productpagina. Wil je aflevering op een later moment dan kunnen daar natuurlijk altijd afspraken over worden gemaakt. Heb je een vraag over de mango houten tafel die je op het oog hebt? Via de online chat kom je gemakkelijk in contact met de klantenservice. Een medewerker zal zo snel mogelijk op je bericht reageren.