Zwarte eettafels

We can't find products matching the selection.

Een zwarte eettafel maakt jouw interieur compleet

Voor sommigen is de kleur zwart in hun interieur een no go. Te donker en te somber. Maar zwart kan juist heel mooi en stijlvol zijn. Met een zwarte eettafel kun je alle kanten op. Je kunt er eetstoelen bij zetten in praktisch alle kleuren. Of je nu gaat voor donkerblauw of bordeaux of juist voor lichte pasteltinten of beige. Bij zwart kan alles. Zo kun je dus je eetkamerstoelen probleemloos vervangen als ze zijn versleten of als je eens wat anders wilt. Bij KICK Collection vind je diverse modellen eetkamertafels in zwart. Van een aantal modellen zijn bovendien meerdere formaten te bestellen.

Wat voor model zwarte tafel zoek je?

Bij KICK Collection kun je kiezen uit verschillende modellen zwarte eettafels. Je kunt gaan voor een rechthoekige eettafel als je van strak en gestroomlijnd houdt. Wil je het wat meer speels dan kies je voor een ronde eettafel of voor een ovale eettafel. Ook dan is er volop keuze. Let bij het kiezen van een eettafel op het selecteren van het juiste formaat. Check altijd of je de tafel kunt plaatsen op de plek die je in gedachten hebt. Een zwarte eettafel lijkt op een foto of in een showroom altijd kleiner dan in je eigen woonkamer, eetkamer of woonkeuken. Houd ook rekening met loopruimte en het kunnen plaatsen van stoelen om de tafel.

Hoeveel gasten heb je aan tafel?

Soms is het wat lastig om het juiste formaat te bepalen voor je eettafel in zwart. Want hoeveel stoelen passen er bij een tafel van bijvoorbeeld 180 cm? Aan zo’n tafel kun je in principe zitten met 6 personen. Is het gezin groter of ontvang je regelmatig eters? Dan kies je voor een zwarte eettafel van minimaal 200 of zelfs een eettafel van 220 cm. Dan heb je voldoende ruimte. Een ronde of ovale eettafel geeft je wat meer mogelijkheden om te schuiven met de plaatsen aan tafel. Rond of ovaal is ook ideaal als je een kinderstoel aan tafel wilt kunnen zetten of als iemand rolstoelgebruiker is.

Bekijk de bijzondere onderstellen van onze eettafels

Herken je de ergernis bij veel eettafels? De poten zitten maar wat vaak in de weg. Je kunt op die manier niet de meest ideale tafelschikking toepassen. Bij de eettafels zwart van KICK Collection heb je dat probleem niet. Deze tafels hebben een centrale voet, meestal vervaardigd van onverslijtbaar metaal. Je kunt dus de volledige tafel benutten als je je gasten een mooie plek wilt geven voor het diner.

Mooie zwarte tafels voor op kantoor

Niet alleen thuis maar ook op de zaak voelen de zwarte eettafels van KICK Collection zich prima thuis. Je kunt ze gebruiken voor je vergaderkamer, maar ook voor het inrichten van een praktische zithoek voor gasten die op hun afspraak wachten. Dankzij de grote formaten is er altijd een zwarte tafel die passend is voor het doel waarvoor je een tafel zoekt.

Richt je horecazaak stijlvol in

Voor je horecazaak is een stijlvolle inrichting natuurlijk heel belangrijk. Je wilt dat je gasten zich er op hun gemak voelen. Als je een restaurant hebt waar de betere keuken op de kaart staat dan wil je je gasten ontvangen in een passende ambiance. Ook wil je meubilair met een lange levensduur. Dan komen de eettafels in zwart van KICK Collection zeker in aanmerking. Het zijn stuk voor stuk stevige tafels. Gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo kun je kiezen voor een speelse inrichting met tafels voor twee en ook voor grotere gezelschappen.

Duurzaam geproduceerde zwarte eettafels

Een zwarte eettafel van KICK Collection is gemaakt van duurzame materialen. Het hout, vaak mangohout, wordt speciaal voor de meubelproductie gekweekt. Er worden dus geen bestaande bossen gekapt. Dit is voor steeds meer mensen belangrijk omdat ze een verantwoorde keuze willen maken. Een tweede pluspunt is dat je een zwarte eetkamertafel koopt die tientallen jaren meegaat. Het is dus een goede investering, zowel qua prijs als qua duurzaamheid. Misschien dat je je eetkamerstoelen eerder moet vervangen omdat de bekleding smoezelig is geworden of slijtage heeft. Maar de tafels gaan vaak een leven lang mee.

Een mooie zwarte eettafel online bestellen

Wil je een zwarte eettafel kopen? Het assortiment van KICK Collection biedt dan zeker volop keuze. Bekijk onze tafels en maak je keuze. Vind je kiezen en kopen van een foto lastig? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of bij een wederverkoper. Informatie over locaties waar een deel van onze collectie te zien is vind je op de website. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd, de levertijd van de eettafel zwart van jouw keuze staat vermeld op de productpagina. Bestel je zakelijk? Neem dan contact op met de klantenservice voor een offerte op maat. De klantenservice zit uiteraard ook voor je klaar om je vragen over ons assortiment te beantwoorden. Je bereikt ons gemakkelijk en snel via de online chat op de website.